ALITA - BATTLE ANGEL
THE DARKEST MINDS
VILDE ROLF SMADRER INTERNETTET

FILMPAKKERNE

Tilmelding her på disse sider fra den 19. august 2019.

Et medlemsskab i Aalborg Filmklub koster 155 kr. og giver adgang til at se fem film på det hold man vælger at tilmelde sig. Børn fra samme skole, som vælger samme hold og ugedag, tildeles sædvanligvis  ugedagen i den samme uge som de andre fra klassen. Ved eftertilmelding kan dette ikke garanteres.

Altså: Går du i 4.b og vælger hold 2 onsdag i den primære tilmeldingsperiode fra 19.08 - 06.09 - så får du den samme onsdag som de andre på din skole, der har valgt hold 2 onsdag.

Alle film vises i Nordisk Film Biografer, Kennedy Arkaden Aalborg.

Holdinddelingen er aldersbestemt, men man kan altid vælge at tilmelde sig et yngre hold. Hvis du f.eks. går i 3. klasse og har mest lyst til at se filmene på hold 1 - så er det bestemt en mulighed.helle 2

Hvis der er flere der skal følges ad på samme ugedag, må I lave en samlet tilmelding på alle børn, også selvom de skal gå på forskellige hold.

KUN filmklubbens medlemmer har adgang til forestillingerne i Nordisk Film Biografer, Aalborg, det er IKKE muligt at købe billet til en enkelt forestilling.