ALITA - BATTLE ANGEL
VILDE ROLF SMADRER INTERNETTET

Hold 3: 6. - 8. klasse

Beskrivelse:

Alle forestillinger på Hold 3 begynder i Nordisk Film Biografer, Kennedy Arkaden kl. 16.00

Husk hvis I er flere der skal følges ad, at tilmelde jer sammen her på hjemmesiden.

Kun filmklubbens medlemmer har adgang til forestillingerne i BioCity, det er IKKE muligt at købe billet til en enkelt forestilling.

Film:

FANTASTISKE SKABNINGER: GRINDELWALDS FORBRYDELSER

fantastiske-skabning_5cdd325ab08bd

David Yates

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 18:00

Filmen vises i perioden 25-10-2019 - 08-11-2019

Beskrivelse:

Da den første film i serien sluttede, blev den magtfulde Mørkets Troldmand, Gellert Grindelwald fanget og sat bag magisk lås og slå af MAKUSA, med hjælp fra den unge troldmand, Newt Scamander.  Men – præcis som han truede med – er Grindelwald nu undsluppet sit fangenskab og er med det samme gået i gang med at samle ligesindede følgere. Men hvad kun de færreste er klar over, er hans virkelige plan at skabe en renblodet race af fuldblods troldmænd, der skal herske over både de magiske og ikke-magiske skabninger på jorden.

CAPTAIN MARVEL

Cap marvel 2

USA 2019 - Engelsk tale

Anna Boden

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 18:05

Filmen vises i perioden 22-11-2019 - 06-12-2019

Beskrivelse:

Et helt særligt filmeventyr, der fører os tilbage til 1990'erne. I denne hidtil uafdækkede periode i Marvels univers møder vi Carol Danvers, der vil gå hen og blive en af universets allermægtigste helte. En kosmisk krig mellem to galaktiske racer har nået Jorden, hvor Danvers og en lille gruppe af forbundsfæller havner midt i den rasende malstrøm. Captain Marvel-filmen kræver ikke, at man er bekendt med de andre film i Avengers-film eller -figurer, og den kan sagtens stå alene med sit friske pust til superhelte-genren.

MORTAL ENGINES

Mortal_Engines_redigeret

USA 2019 - Engelsk tale

Christian Rivers

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 18:05

Filmen vises i perioden 03-01-2020 - 17-01-2020

Beskrivelse:

Den enorme by London ruller gennem det udpinte landskab. I århundreder har mobile byer flyttet sig i jagten på ressourcer – ofte mindre byer, som de har opslugt. Kun få steder holder bofaste modstandsgrupper stand. Men i bugen på de monstrøse, rullende byer, ulmer et oprør. Pigen Hester er besat af tanken om hævn og indgår en usikker alliance med ingeniøren Tom, der bliver efterladt af den rullende by.Tiden er inde til forandring!

THE DARKEST MINDS

the darkest minds 2

Jennifer Yuh Nelson

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:45

Filmen vises i perioden 31-01-2020 - 28-02-2020

Beskrivelse:

Da teenagere pludseligt udvikler nye, magtfulde kræfter, bliver de anset som en trussel af regeringen og tilbageholdes.16-årige Ruby, et af de mest magtfulde unge mennesker, undslipper sin fangelejr og finder et nyt fællesskab bestående af andre undslupne teenagere, der søger et sikkert tilflugtssted. Snart indser Ruby og hendes nye familie, at de ikke kan blive ved med at flygte, og må i stedet gøre modstand ved at stå sammen.

ROBIN HOOD

Robin Hood 1

Otto Bathurst

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:35

Filmen vises i perioden 13-03-2020 - 27-03-2020

Beskrivelse:

Hver generation sin fortolkning af den klassiske fortælling om lovløse Robin Hood, der tog fra de rige og gav til de fattige. Den nyeste udgave af Robin Hood er et nervepirrende og actionmættet eventyr med store krigsscener, velkoreograferede kampscener og tidløs romantik. I denne version gør adelsmanden Robin af Loxley oprør mod den engelske krone og bliver til den fredløse ”The Hood”. Med Robins forhistorie præsenteres en ny vinkel på den legendariske fortælling.