ALITA - BATTLE ANGEL
VILDE ROLF SMADRER INTERNETTET

Hold 4: 8. - 10. klasse og Gym

Beskrivelse:

Alle forestillinger på Hold 4 begynder i Nordisk Film Biografer, Kennedy Arkaden kl. 16.00

Husk hvis I er flere der skal følges ad, at tilmelde jer sammen her på hjemmesiden.
KUN filmklubbens medlemmer har adgang til forestillingerne i BioCity, det er ikke muligt at købe billet til en enkelt forestilling.

Film:

BUMBLEBEE

Bumblebee_redigeret

USA 2018 - Engelsk tale

Travis Knight

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:50

Filmen vises i perioden 11-11-2019 - 15-11-2019

Beskrivelse:

På flugt, forfulgt og skadet søger den levende robot – Autobotten B-127 – skjul ved at efterligne miljøet, den er landet i. Hvilket betyder, at den knapt 18-årige pige Charlie kommer til at købe meget mere, end hun aner, da hun bruger sine sparepenge på en gammel folkevogn for at sætte den i stand. Med både regeringsagenter og dræberrobotter – Decepticoner – på sporet kommer Charlie og hendes nye ven ud for deres livs eventyr.

BATTLE

Battle

Norge 2018 - Norsk tale

Katarina Launing

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:35

Filmen vises i perioden 09-12-2019 - 13-12-2019

Beskrivelse:

Amalie (Lisa Teige fra ‘Skam’) arbejder hårdt for at passe ind i en verden, hvor alt handler om at have det hele – udseende, penge og dansetalent. Da hendes far går konkurs, falder hendes verden fra hinanden, men på skolen forsøger Amalie at lade som, ingenting er sket. Da hun møder streetdanseren Mikael, er han anderledes end alt, hun før har kendt. Splittet mellem sin nye tilværelse med Mikael, og sine gamle venners statusjagt, vikler Amalie sig ind i et stadigt større net af løgne.

ALITA - BATTLE ANGEL

Alita

USA 2019 - Engelsk tale

Robert Rodriguez

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 18:00

Filmen vises i perioden 20-01-2020 - 24-01-2020

Beskrivelse:

Cyborgen Alita vågner op i en fremtidsverden, hun ikke kender, og uden hukommelse om, hvem hun er. Den sympatiske professor Ido tager den unge Alita under sin vinge. Som den eneste ser han, at under hendes maskinelle cyborg-skal gemmer sig sjælen af en ung kvinde med en enestående fortid. Da byens korrupte og dødbringende magter kommer efter hende, opdager Alita sine uovertrufne kampevner, som magthaverne ønsker at kontrollere.

INSTANT FAMILY - NÅR 2 BLIVER TIL 5

Instant Family

USA 2019 - Dansk tale

Sean Anders

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:55

Filmen vises i perioden 02-03-2020 - 06-03-2020

Beskrivelse:

Når de kan fikse et gammelt hus op og gøre det til en drøm, så kan de vel også tage en teenager, der er mærket af opvækst på børnehjem og i adskillige plejefamilier, og gøre hende til et præmieeksemplar af en ung kvinde. Ægteparret Pete og Ellie får lyst til at bevise deres evner som forældre og adopterer den unge Lizzy. De får så lige hendes yngre søskende, Juan og Lita, med i pakken. Fra at have været et jetset-par med styr på alt, forvandler de sig til instant kernefamilie med sur teenager, opmærksomhedskrævende dreng, og elskelig, men stærkt manipulerende lille pige. Og slet ingen tid til sig selv. En klog, morsom og rørende komedie.

BOHEMIAN RHAPSODY

bohemian-rhapsody_still_bohrah7_dan_print

USA 2018 - Engelsk tale

Bryan Singer

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 18:10

Filmen vises i perioden 30-03-2020 - 03-04-2020

Beskrivelse:

En hyldest til Queen og deres uforlignelige forsanger, Freddie Mercury. Freddie blev en af verdens mest elskede entertainere ved at gå imod strømmen og bryde med traditionerne. Filmen illustrerer bandets kometagtige karriere, hvor Queen opnår stjernestatus, men til alles overraskelse vælger den plagede Freddie at forlade bandet og fokusere på sin solokarriere. Efter en svær og tumultarisk tid uden Queen, genforenes Freddie med sine bandkammerater umiddelbart inden Live Aid-koncerten. Og leverer en af de største live-optrædender i rockmusikkens historie.