ALADDIN
YESTERDAY

Hold 2: 3. - 5. klasse

Beskrivelse:

Alle forestillinger på Hold 2 begynder i Nordisk Film Biografer, Kennedy Arkaden kl. 16.00

I alle film på hold 2 er der dansk tale.

OBS: PROGRAMÆNDRING! "Spioner på missioner" udgår, og erstattes med "Kæledyrenes hemmelige liv 2"

Husk: Hvis I er flere, der skal følges ad, må I tilmelde jer i fællesskab på hjemmesiden. Husk at påføre navn, adresse og fødselsdato på alle deltagere. Forældre kan indmelde sig på lige fod med børnene, og til samme pris.

Film:

DEN LILLE AFSKYELIGE SNEMAND

den lille afskyelige 3

Jill Culton

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:35

Filmen vises i perioden 23-10-2020 - 13-11-2020

Beskrivelse:

Et stort hvidt væsen skaber panik, da det slipper ud af sit bur på et kinesisk laboratorium. Det flygter ind til byen, men støder sammen med en varevogn og bliver såret. Et stort lysskilt med billede af Mt. Everest i Himalaya lokker det op på et hustag, hvor det gemmer sig. Efter en meget dramatisk start begynder historien i den samme by, hvor pigen Yi bor sammen med sin mor og mormor. Yi’s far er død, så hun savner ham og hans violinspil meget. Yi har et hemmeligt fristed på taget, hvor hun kan spille på farens violin, men samme stedhar det hvide væsen gemt sig, så de bliver lige forskrækkede over at opdage hinanden. Og så starter eventyret for alvor!

TOY STORY 4

toystory 4 - 3

Josh Cooley

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:40

Filmen vises i perioden 20-11-2020 - 11-12-2020

Beskrivelse:

Woody har altid følt sig sikker på, hvad hans plads i verden var, og at hans formål er at tage sig af sit barn, om det så er Anders eller Bolette. Så da Bolettes nye, hjemmelavede stykke legetøj, Gafli, erklærer, at han er “skrald” og ikke legetøj, påtager Woody sig ansvaret for at vise Gafli, hvorfor han bør stå ved, at han er et stykke legetøj. Men da Bolette tager hele gruppen med på familieferie i en autocamper, bliver Woody ført ud på en uventet omvej, hvor han blandt andet genforenes med sin gamle, forsvundne ven Bodil. Efter flere år på egen hånd står Bodils eventyrlyst og omrejsende liv i skarp kontrast til hendes skrøbelige porcelænsydre. Woody og Bodil indser, at de ser meget forskelligt på, hvad livet som legetøj bør rumme, men det viser sig hurtigt at være den mindste af deres bekymringer.

KÆLEDYRENES HEMMELIGE LIV 2

kaeledyrene_2_3

Chris Renaud

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:30

Filmen vises i perioden 18-12-2020 - 22-01-2021

Beskrivelse:

Terrieren Max bor sammen med sine ejere Kathy og Chuck og hunden Duke. Parret har fået et barn, og i takt med at barnet lærer at komme omkring, bliver Max tiltagende nervøs for dets færden i den farlige verden. Familien tager på landet, og møder her en helt anden verden. En arrig kalkun, en drilsk ko og en bidsk og overlegen gårdhund, som bestemmer det meste. Max udfordres på alle måder, men lærer skridt for skridt at begå sig. En særdeles morsom og action fyldt animationsfilm for de lidt større børn.

MYSTERIET OM MR. LINK

mysteriet Link

Canada 2019 - Dansk tale

Chris Butler

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:35

Filmen vises i perioden 29-01-2021 - 05-03-2021

Beskrivelse:

Indledningsvist ser vi Sir Lionel Frost i kamp for at fange et forhistorisk søuhyre, men missionen mislykkes. Så endnu engang er det ikke lykkedes for Frost at blive optaget i den eksklusive eventyrklub Optimaternes Klub, som han så gerne vil være en del af. For at blive medlem skal man opspore og frembringe beviser på fortidige fabelvæsener. Det har han ikke gjort, og derfor tillader logen ham ikke at blive en Optimat. En dag modtager Sir Lionel Frost et brev, der fortæller om en Sasquatch i Amerika. Han beslutter han sig for at tage afsted og finde beviset. Det ender i et væddemål – skaf beviserne eller forbliv for evigt ikke-medlem!

FREMAD

Fremad 4

USA 2020 - Dansk tale

Dean DeBlois

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:40

Filmen vises i perioden 12-03-2021 - 12-04-2021

Beskrivelse:

I Disney og Pixars nye animationsfilm, der foregår i et forstads-fantasymiljø, får brødrene Ian og Barley foræret en trylleformular, som de bruger til at fremmane deres far – eller i al fald halvdelen af ham. De to brødre må derfor lede efter et gammelt kort som kan lede dem videre til Fønix-juvelen hvor de kan fuldende deres færd. Undervejs opsøger de Manticore, der engang var en frygtløs kriger, men som nu bestyrer en kro. De to brødre drager derfra ud på en storslået færd for at opdage, om der stadig er en smule magi tilbage i verden.