BLINDED BY THE LIGHT
TOY STORY 4

Hold 4: 8. - 10. klasse og Gym

Beskrivelse:

Alle forestillinger på Hold 4 begynder i Nordisk Film Biografer, Kennedy Arkaden kl. 16.00

Husk hvis I er flere der skal følges ad, at tilmelde jer sammen her på hjemmesiden. Husk at påføre navn, adresse og fødselsdato på alle deltagere.
KUN filmklubbens medlemmer har adgang til forestillingerne i BioCity, det er ikke muligt at købe billet til en enkelt forestilling.

Film:

BLINDED BY THE LIGHT

blinded-by-the-light

England 2019 - Engelsk tale

Gurinder Chadha

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:40

Filmen vises i perioden 09-11-2020 - 13-11-2020

Beskrivelse:

Cyborgen Alita vågner op i en fremtidsverden, hun ikke kender, og uden hukommelse om, hvem hun er. Den sympatiske professor Ido tager den unge Alita under sin vinge. Som den eneste ser han, at under hendes maskinelle cyborg-skal gemmer sig sjælen af en ung kvinde med en enestående fortid. Da byens korrupte og dødbringende magter kommer efter hende, opdager Alita sine uovertrufne kampevner, som magthaverne ønsker at kontrollere.

LAST CHRISTMAS

last christmas 2

USA 2019 - Engelsk tale

Paul Feig

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:45

Filmen vises i perioden 07-12-2020 - 11-12-2020

Beskrivelse:

Filmen handler om knuste hjerter og om at bevare troen. Det er ellers ikke let for Kate, som for blot et år siden overlevede en livstruende sygdom, som kæmper for at få et gennembrud som sanger, og som kæmper for ikke at kvaje sig alt for meget på sit job som udklædt ”Santa’s helper” i en butik for mere eller mindre usmagelig julepynt og over for sine efterhånden færre og færre venner. Forholdet til familien – inklusive en omklamrende mor, en opgivende far og en jaloux søster – er anstrengt og forholdet til hendes hyppig mandlige scoringer er nogenlunde lige så ustabilt. Altså lige indtil Tom cykler ind i hendes liv. Mærkelige, poetiske Tom, der ikke har telefon, men som dukker op på de mærkeligste tidspunkter og åbner hendes øjne for skønheden ved den by, hun bor i. Hvis bare hun tør kigge op?

THE PEANUT BUTTER FALCON

Peanut BF

USA 2019 - Engelsk tale

Tyler Nielson, Michael Schwartz

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:40

Filmen vises i perioden 18-01-2021 - 22-01-2021

Beskrivelse:

22-årige Zak er født med Downs syndrom og bor på en institution. Han drømmer om at blive professionel wrestler og har tyndslidt sit gamle VHS-bånd med optagelser af de største kampe. Med hjælp fra en anden beboer stikker Zak en nat af for at forfølge sin store drøm. Men verden udenfor institutionen er overvældende for en ung mand med Downs syndrom kun iført underbukser. Held i uheld støder han ind i den lurvede Tyler, der er på flugt fra nogle grumme fyre. Modvilligt tager han Zak under sine vinger og sammen bevæger de sig ud på en rejse, der slet ikke bliver som forventet, men som kommer til at ændre dem begge for livet

YESTERDAY

yesterday 2

England 2019 - Engelsk tale

Danny Boyle

Vises fra kl. 16:00 til ca. kl. 17:55

Filmen vises i perioden 01-03-2021 - 05-03-2021

Beskrivelse:

Jack Malik er en ganske almindelig fyr, der i flere år har forsøgt at slå igennem som musiker. En skæbnesvanger aften giver Jack dog op. Han fortæller veninden Ellie, at han vil droppe forsøget på at slå igennem som musiker. Efterfølgende på vejen hjem, under et globalt blackout, bliver Jack ramt af en bus. Da han vågner op på hospitalet, opdager han stille og roligt, at noget er forandret. Det bliver først helt tydeligt, da Jack synger Beatles-sangen ‘Yesterday’ for venneflokken. De bliver mundlamme, bevægede og meget begejstrede. For ingen af dem har nogensinde hørt sangen før - eller for den sags skyld hørt om The Beatles. Herfra går det stærkt!

GIANT LITTLE ONES

Giant Little 3

Canada 2018 - Engelsk tale

Keith Behrman