DET STORE NØDDEKUP 2
PITCH PERFECT 3
TOMB RAIDER

32 SÆSONER I AALBORG

Samarbejdet med Scala Biocenter blev fasttømret fra starten i 1987, og fortsatte i BioCity, (nu Nordisk Film Biografer, Kennedyarkaden) hvor vi har de fineste rammer, der overhovedet findes i kongeriget.

Det trykte program er vokset fra et sammenfoldet tofarvet A4-ark til et 16 sider omfattende program i farver.
Det udsendes til alle skoler ved skoleårets start, hvor børnene får det udleveret som noget af det første i det nye skoleår.

For mere end halvdelen af kommunens skolesøgende børn er en tur i filmklubben et fast tilbagevendende indslag i deres vinterhalvår. I den seneste sæson kørte vi forevisninger stort set hver eftermiddag fra slutningen af oktober til midt iapril!

Fra og med 25. sæson gik Aalborg Filmklub ”online” – men vi fastholdt to væsentlige traditioner:

Medlemsblad OG medlemskort.

Man skal ikke undervurdere betydningen af det fysiske medlemskort, som fantastisk mange børn passer rigtig godt på, og til hvert fremmøde spændt rækker frem til klipning. Får vi et hjerte eller et lyn?

kortklipning.jpg

Et lille ritual, som har fulgt os gennem alle årene, og som fortsat vil være optakten til en hyggelig eftermiddag sammen med klassekammerater og ledsagende forældre.

filmklubfatihvert3barnweb.jpg

saeson9091

forside92

20saeson

23saeson

filmskalsesifilmklubben

ny_filmklub2

saeson9899

laerboernatsefilm

program88web

shbillederscala88c

Fra én af de første forestillinger i Scala Biocenter februar 1988.