DET STORE NØDDEKUP 2
PITCH PERFECT 3
TOMB RAIDER

Medlemskort

medlemskortwebMedlemskortet skal medbringes og klippes ved indgangen - så pas godt på det! Ved bortkomst af medlemskort, kan erstatningskort købes for 10 kr. Henvend dig i døren til en af os der tager imod til forestillingerne, så skal vi hjælpe dig.

Medlemskortet giver adgang til Aalborg Filmklubs forestillinger på de påtrykte datoer. På dit medlemskort fremgår også hvilken sal du skal se film i.

KUN filmklubbens medlemmer har adgang til forestillingerne i Nordisk Film Biografer, Kennedyarkaden, og det er IKKE muligt at købe billet til en enkelt forestilling.

Vi tager forbehold for de i programmet nævnte spilledatoer - ved begrænset tilmelding indskrænkes naturligvis antallet af spilledage.