AINBO - AMAZONAS VOGTER
Hold 3 - 6.- 9. klasse
UNCHARTED

Samarbejdet med Nordisk Film Biografer, Aalborg

Aalborg Filmklub er er FORENING, der lejer sig ind i en FORRETNING. Vi har det bedste samarbejde med Nordisk Film, Kennedy om vores fælles opgave - i respekt for hinandens regler - at skabe det mest optimale rum for den store fælles filmoplevelse. Samarbejdet indebærer også at vi håndhæver følgende regel:

Medbragte snacks, mad og drikkevarer må ikke nydes i biografen.

Det betyder ikke, at medlemmerne nødvendigvis skal faste sig gennem biografturen. Eller at man skal stå i lange køer for at købe forfriskninger i biografen. For at undgå netop dette tilbyder Nordisk Film Biografer Kennedy, i dertil indrettede boder i foyeren, færdigpakkede løsninger til rimelige priser:

”Lille Filmklub Menu”:

1,4 l. popcorn + 0,33 l. CocaCola/Zero eller 0,5 l. kildevand     30,-

Forpakket slikpose + 0,33 l. CocaCola/Zero eller 0,5 l. kildevand      30,-

Snacks/ drikkevarer

Forpakket slikpose 175 g.                         20 kr.

Forpakket slikpose 85 g.                           10 kr.

Sodavand 0,33 L.                                        20 kr.

Aqua D’or vand 0,5 L.                                20 kr.

Rynkeby Juice                                             10 kr.

”Stor Filmklub Menu”

2,5 liter popcorn og 0,5 liter sodavand eller kildevand)         40,-

helle 1

Aalborg Filmklubs medlemmer skal, som alle andre gæster, følge de gældende regler i danske biografer, og når reglerne i den kommende sæson også håndhæves, vil vi anbefale de af vores medlemmer, der ønsker at købe snacks og/eller drikkevarer – at medbringe kontanter i form af en 20’er eller mere.

Det letter ekspeditionen, og letter samtidig forventningspresset på niveauet - i forhold til hvor meget guf man skal have med ind og se film.

Kom i god tid, vi tager imod og lukker ind fra kl. 15.15.